Vælg sprog​​:

   

Nørregade 2

7830 Vinderup

​Book dit ophold​

97 44 13 66

Omgivelserne

Når I besøger Hotel Vinderup skal dagene naturligvis gå med at besøge nogle af de lokale seværdigheder. Udover skønne naturomgivelser kan Vinderup byde på kulturtilbud som et besøg på Sønderbygaard, en familietur på Hjerl Hede eller en tur på Handbjerg Strand.

Derudover er Hotel Vinderup placeret midt i Vinderup by, kun et stenkast fra tog, bus og indkøbsmuligheder.

Hjerl Hede

Kun kun 6 km fra hotellet, er der mulighed for at besøge Frimuseum Hjerl Hede - et levende museum, der giver et indblik i den danske udvikling frem til år 1900.

I perioden 14-17. maj afholder museet bl.a. Stenalderdage. Her kan besøgende få muligheden for at få et indblik i hvordan, det var at leve i stenalderen for ca. 5000 år siden.

Sønderbygaard

7,5 km fra Hotel Vinderup kan I finde Sønderbygaard,som beskæftiger sig med galleri- og kunsthåndværk. Her har de besøgende bl.a. mulighed for at deltage i workshops eller besøge galleriet med dertilhørende butik.

Handbjerg Strand

Midt imellem Vinderup og Holstebro ligger Handbjerg Strand, som er en dejlig børnevenlig strand ved Limfjorden. Der er kun 50 m. fra stranden til toiletter og parkeringsplads.

For mere information omkring seværdigheder i Vinderup og omegn anbefaler vi, at I besøger de lokale turistkontorers hjemmesider på ved at klikke på nedenstående links.

Visit Holstebro
Visit Nordvestjylland

Visit Skive

Om hotellet

Hotel Vinderup

CVR: 36693320

Find hotellet

Nørregade 2, 7830 Vinderup

Se vores adresse på et kort »

Kontakt & booking