Mad ud af huset – lige efter dine ønsker                                                         

Leder du efter et godt sted, som kan levere mad til din fest? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Her finder du nemlig Hotel Vinderup, som tilbyder mad ud af husettil mange forskellige slags arrangementer. Vi leverer primært til kunder i og omkring Vinderup, Struer og Holstebro, men servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Hvis du skal holde fødselsdag, konfirmation eller et andet arrangement i den kommende fremtid, så leverer vi gerne maden til dette. Vi har mange års erfaring på området, og vi har mættet mange glade og tilfredse kunder i årenes løb. Vores mad er altid velsmagende og lavet af lækre og friske råvarer.

Lad os tilbyde mad ud af huset,så du har mere tid

Der er flere gode grunde til at benytte sig af konceptet ”mad ud af huset”. Du er garanteret velsmagende menuer lige efter dine ønsker. Derudover slipper du for selv at skulle bruge meget tid i køkkenet, og du kan i stedet bruge denne tid på at hygge med dine gæster. Vi står klar med skøn mad til enhver tid.

Vi har en række gode bud på dejlig mad til fest, men vi sammensætter naturligvis altid menuen, så den passer lige til dine behov. Vi kan levere alt fra brunch til buffeter. Uanset hvad vi skal lave til dig, så kan du forvente, at vi leverer maden til den aftalte tid og til en så billig pris som muligt.

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde af mad ud af huset, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi kan kontaktes på telefon: 51 62 78 30 eller på mail: norregadeskokken@gmail.com.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Info

Hotel Vinderup

CVR: 39457997

Find hotellet

Nørregade 2, 7830 Vinderup

Se vores adresse på et kort »

Kontakt & booking