Nørregade 2

7830 Vinderup

​Ring

97 44 13 66

Oplevelser i lokalområdet

​Når I besøger Hotel Vinderup skal dagene naturligvis gå med at besøge nogle af de lokale seværdigheder. Udover skønne naturomgivelser kan Vinderup byde på kulturtilbud som et besøg på Sønderbygaard, en familietur på Hjerl Hede eller en tur på Handbjerg Strand.

Derudover er Hotel Vinderup placeret midt i Vinderup by, kun et stenkast fra tog, bus og indkøbsmuligheder.


Hjerl Hede

Kun 6 km fra hotellet, er der mulighed for at besøge Frimuseum Hjerl Hede - et levende museum, der giver et indblik i den danske udvikling frem til år 1900. Om sommeren og i december er der levendegørelse på Hjerl Hede.

Sønderbygaard

7,5 km fra Hotel Vinderup kan I finde Sønderbygaard, som beskæftiger sig med galleri- og kunsthåndværk. Her har de besøgende bl.a. mulighed for at deltage i workshops eller besøge galleriet med dertilhørende butik.

Handbjerg Marina

Mellem Holstebro og Vinderup ligger Handbjerg Marina. Det er en forholdsvis nyanlagt havn, der byder på en masse aktiviteter og flot udsigt til Limfjorden. Herudover er der også mulighed for at nyde en lækker middag på Restaurant Pavillonen eller en is på Café Isbåden.

For mere information omkring seværdigheder i Vinderup og omegn anbefaler vi, at I besøger de lokale turistkontorers hjemmesider på ved at klikke på nedenstående links.

Visit Holstebro

Info

Hotel Vinderup

CVR: 36693320

Find hotellet

Nørregade 2, 7830 Vinderup

Se vores adresse på et kort »

Kontakt & booking